Od:
Do:
 Napomena:
Gornje poruke su pisane od strane posjetilaca Jelah OnLine i isti ne snosi odgovornost za njihov sadrzaj.
Hvala na razumijevanju.
Aktivnosti MZ Jelah
Radovi na izgradnji trotoara
20 Oct 2009 - Emir
I pored lošeg vremena  firma "AB trans" nastavljeni su radovi na izgradnji trotoara na potezu od zgrade Kamel do stadiona Borca. Trenutno su u toku radovi na ugradnji ivičnjaka i prilaza,a poslije toga slijede radovi na postavljanju betonskih kocki.


      radovi na izgradnji trotoara od zgrade Kamel do stadiona Borca
ZAPOČELA IZGRADNJA IGRALIŠTA U JELAH-POLJU
16 Oct 2009 - Emir
Izgradnjom pristupnog puta započeli su radovi na izgradnji sportskog igrališta u Jelah-Polju. Kada se završe kompletni radovi  mještani Jelah-polja će dobiti jedan univerzalni sportski objekat, koji će sadržavati igralište za mali nogomet,košarku i odbojku, a i za najmlađe biće uređeno igralište za klackalicama,toboganom,ljuljaškom i drugim sadržajima.
Sredstva za ove namjene obezbjedila je Općina Tešanj kroz program za podršku mladim, koju su aplicirali JOM Jelah,MZ Jelah a i sami građani će uzeti učešće u finansiranju ovih radova.

                                     Radovi na izgradnji pristupnog puta
Započeli radovi na izgradnji trotoara
15 Oct 2009 - Emir
Firma AB-trans Tešanj započela je radove na izgradnji pješačkih staza (trotoara) uz magistralni na dijelu od zgrade "Kamela" do stadiona NK "Borac" Jelah.


Aktivnosti na izgradnji ulične rasvjete u četiri ulice u Jelahu
01 Oct 2009 - Emir
Ovih dana MZ Jelah zajedno sa građanima vodi intezivne aktivnosti na izgradnji ulične rasvjete u ulicama "Mostarska", "Željeznički prolaz", "Ivana Franje Jukića" i "Nikole Šopa". Kompletna sredstva za ove aktivnosti obezbjediće MZ Jelah i sami građani, a okončanje radova očekuje se do kraja oktobra.
Izgradnja trotoara
30 Sep 2009 - Emir
ovih dana firma AB trans Tešanj treba da započne radove na izgradnji trotoara na potezu od zgrade "Kamel" do ambulante u Jelahu u skladu sa projektnom dokumentacijom. Na ovom potezu u dužini od cca 300 metara predviđeno je da se ostavi prostor za još jednu saobračajnu traku na dijelu magistralne ceste M-4, a trotoar  širine tri metra će biti urađen betonskim kockama.
Izgradnja ovog trotoara mnogo će značiti brojnim pješacima.
 

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sljedeca >>
<< Prethodna {pages} Sljedeca >>

  ©2001-2011 by MZ Jelah Design by NEKaWD